Har du opplevd å ha sendt filer til en kunde, men at de ble oversett? Eller at de kun lastet ned det første vedlegget? Fallgruvene er mange når man skal vise prosjekter til kunder eller kollegaer. Derfor har Dropbox laget Showcase, en enklere måte å presentere ditt verk på en profesjonell måte.

Imponer kundene dine

Si at du jobber innen markedsføring, og vil vise verket ditt til kunden din. Istedenfor å skrive en e-post med mange vedlegg går du heller inn på Showcase og setter opp det du har laget på din måte. For eksempel kan du sette tonen ved å vise kunden en video først, eller gi filer kontekst med tilpassede beskjer.

 

Finn ut hva som skjer etter du har sendt verket ditt

Showcase analyserer hva som skjer etter at du har delt verket ditt. Du kan se hvem som har åpnet det du sendte, hva de leste, og om de i det hele tatt mottok e-posten. I tillegg kan du se hvor mange ganger de åpner verket, så du ser hvor interesserte de er.

 

Bygg din portfolio med Showcase

Når man bygger en portfolio for bedriften sin kan det være vanskelig å holde den oppdatert fordi den inneholder så mye forskjellig. Med Showcase holdes filene oppdatert siden de allerede ligger på Dropboxen din. Ikke alle kunder bør se samme versjon av portfolioen din, og derfor kan du også tilpasse din portfolio for hver mottaker. I tillegg kan du legge inn ditt eget brand slik at din bedrift får den rikige oppmerksomheten.
Dropbox Showcase er tilgjengelig for våre Advanced-kunder, samt kunder som ikke har byttet over til Dropbox sine nye planløsninger. Showcase kan aktiveres ved å klikke her, og er en funksjon som er tilgjengelig gjennom Early access”-programmet.